Головна  →  Новини  →  2 квітня 2021

Олена Горпинченко завітала з робочим візитом до Державного музею авіації ім. О.К. Антонова

Олена Горпинченко завітала з робочим візитом до Державного музею авіації ім. О.К. Антонова

Заступник голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Олена Горпинченко, враховуючи неодноразові звернення мешканців району, провела робочу зустріч за участі директора Державного музею авіації ім. О.К. Антонова Олександра Рикова та його заступників, директора КП УЗН Солом'янського району Олексія Лукаша, керівників та представників структурних підрозділів Солом’янської РДА щодо проблемних питань благоустрою територій, прилеглих до музею, а саме вздовж вулиць Народного Ополчення та Медової.

Під час зустрічі учасники відвідали доглянуту територія музею та оглянули місцевість навколо нього, яка має достатньо непривабливий вигляд та може не найкращим чином впливати на загальне враження гостей столиці - відвідувачів Державного музею авіації ім. О.К. Антонова.

Так за результатами наради були визначені проблемні ділянки та вирішено підготувати офіційний лист від Солом’янської РДА до підприємців балансоутримувачів прилеглої території щодо належного виконання зобов’язань по її  утриманню.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена