Головна  →  Новини  →  18 квітня 2021

У Солом’янському районі відзначили День довкілля висадкою дерев

У Солом’янському районі відзначили День довкілля висадкою дерев

З гордістю і повагою хочемо повідомити про заходи, що відбулись у Солом’янському районі до Дня Довкілля за ініціативи 11-річного мешканця району Лева, а також Єлизавети і Олександра Кіндєєвих.

За рахунок Товариства з обмеженою відповідальністю «Солар М», власником якого є Олексій Кіндєєв, придбано 74 саджанці робінії псевдоакації кулястої форми, які висаджено на вулиці Генерала Шаповала спільно з мешканцями району Сергієм Ісютиним, Валерієм Людмирським, Андрієм Кучиним та дітворою району, за підтримки КП УЗН Солом’янського району. Надзвичайно приємно, коли до благоустрою міста долучається молодь і діти. Це свідчить про небайдужість підростаючого покоління, прагнення озеленити рідне місто та покращити його екологічний стан. Для забезпечення належного догляду висаджені дерева будуть передані на баланс КП УЗН Солом’янського району.

До заходів з висадки дерев долучились голова Солом’янської РДА Ірина Чечотка, перший заступник Олександр Смик, а також заступники голови Євген Малий та Олена Горпинченко. Незважаючи на примхи погоди у вигляді опадів, учасники заходу продовжили святкову традицію з озеленення столиці під професійним наглядом директора КП УЗН Солом’янського району Олексія Лукаша та висадили на території парку «Юність» по вулиці Пилипа Козицького 15 ялин та 5 берез.

Також планувалась висадка дерев на проспекті Любомира Гузара. Нажаль, внаслідок рясних дощів відбулось значне замокання ґрунту, що унеможливило виконати озеленення даної території саме в цей день. Однак найближчим часом мешканці обов’язково милуватимуться новими молодими саджанцями біля своїх будинків.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена