Головна  →  Новини  →  8 травня 2021

Адміністрацією Солом’янської РДА проведено урочисте покладання квітів до пам’ятних меморіалів загиблим воїнам

Адміністрацією Солом’янської РДА проведено урочисте покладання квітів до пам’ятних меморіалів загиблим воїнам

Щороку 8 і 9 травня Україна згадує і вшановує тих, хто загинув на фронтах, в окопах, під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

З нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Солом’янському районі відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятних меморіалів загиблим оборонцям.

У церемонії покладання взяли участь: виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Олександр Смик, керівник апарату Олександр Король, заступник голови Олена Горпинченко, голова ветеранської організації Солом’янського району генерал-лейтенант Борис Парафейніков, а також запрошені почесні гості: народний депутат України Роман Грищук та депутати Київради.

Учасники урочистих заходів вшанували пам’ять загиблих воїнів-захисників хвилиною мовчання та залпами салютної групи Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, а військовослужбовці урочистим маршем віддали шану полеглим у кровопролитних боях. Музичний супровід урочистої церемонії забезпечував  військовий оркестр Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Слава та шана героям, які в усі часи захищали Україну!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена