Головна  →  Новини  →  11 травня 2021

З 28 травня стартує Восьмий фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест»

З 28 травня стартує Восьмий фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест»

З 28 травня по 6 червня 2021 року у понад 20 містах України відбудеться Восьмий фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

Фестиваль проходитиме на благодійних засадах, і відвідати його заходи зможе кожен бажаючий безкоштовно. У Києві безкоштовні покази відбудуться в кинотеатрах «Лейпциг», «Київська русь», «Дніпро», «Флоренція»: один ранковий сеанс кожного дня з 28 травня до 02 червня 2021 року.

На кіносеанси запрошуються організовані групи дітей з обмеженими можливостями, позбавлені батьківської опіки, діти-сироти та переселенці. Окрім організованих груп кінофестиваль зможуть відвідати усі бажаючи за попередньою реєстрацією на сайті «Чілдрен Кінофест» https://childrenkinofest.com/.

Довідково.

Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Щорічний фільм-переможець фестивалю визначається шляхом прямого голосування глядачів – на вході до кінотеатру кожен відвідувач отримує бюлетень, за допомогою якого оцінює фільм.

Гран-прі за підсумками глядацького голосування у 2020 році отримала пригодницька стрічка «Фокстер і Макс» Анатолія Матешко. У конкурсі короткометражних фільмів, знятих дітьми, найкращою роботою визнано «Історія Нечто», реж. Васіліса Найдьонова, Всеволод Неймирок, 8 років / 3 хв. / Харків.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена