Головна  →  Новини  →  8 липня 2021

У Солом’янському районі перевірили хід реалізації проєктів-переможців ГБ 2021

У Солом’янському районі перевірили хід реалізації проєктів-переможців ГБ 2021

Голова робочої групи з питань громадського бюджету Олена Горпинченко провела виїзну нараду з метою забезпечення контролю за своєчасним виконанням робіт, спрямованих на реалізацію проєктів ГБ 2021:

  • № 422 "Капітальний ремонт холу та І поверху ЗЗСО № 149", за яким передбачено капітальний ремонт підлоги, стін, оновлення освітлення, заміна внутрішньої електромережі, а також закупівля технічного та орг. обладнання;
  • № 404 "Ремонт та оснащення актової зали ЗЗСО №149", за яким передбачено капітальний ремонт підлоги, заміна вікон, дверей, заміна радіаторів опалення, штукатурення стін, заміна з протяжкою електромереж, ремонт стелі системою "Армстронг" з опорядженням поверхонь, оновлення освітлення, а також облаштування технічного та орг. обладнання: проєктор, акустична ситсема та мікшер;
  • № 566 "Капітальний ремонт мультифункціонального майданчику за адресою вул. Стадіонна, 19", за яким передбачено облаштування гравійно-піщаної суміші (покриття), комплексних баскетбольних стойок, воріт та сітки, а також облаштування сітчастого металевого огородження.

Станом на сьогодні капітальні ремонти на вказаних об’єктах тривають за графіком і плануються завершитись до початку навчального року.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена