Головна  →  Новини  →  26 липня 2021

Капітальний ремонт спортивного майданчика на Пулюя, 1

Капітальний ремонт спортивного майданчика на Пулюя, 1

Починаємо ранок понеділка з чудових новин, які надійшли з вулиці Івана Пулюя, 1. Саме тут на завершальній стадії перебуває капітальний ремонт спортивного майданчика. І, не просто спортивного майданчика, а справжнього тенісного корту.

Теніс – універсальний і цікавий вид спорту, відповідний однаково дорослим і дітям. Тренування на тенісному корті заряджає енергією, дарує позитивні емоції і покращує самопочуття. Але хороша партія неможлива без якісного тенісного майданчику. Саме такий вже облаштовано за данною адресою - сучасне поле, стандартного розміру, зі штучним покриттям, розміткою та сітками.

Тепер усі охочі мають змогу займатися тенісом у гідних та безпечних умовах на безоплатній основі.

Просимо дбайливо ставитися до цього спільного спортивного майна, адже воно – не вічне і належить не одному будинку, двору чи вулиці. Не мовчіть, якщо стаєте свідком засмічення, руйнування, вандалізму і т.д.

P.S: фінансування вказаного капітального ремонту передбачене відповідно до «Програми Капітальних ремонтів», затверджених Солом'янською районної в місті Києві державної адміністрації на 2021 рік.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена