Головна  →  Новини  →  17 вересня 2021

Привітання столичних рятувальників із професійним святом та вручення нагород від міста

Привітання столичних рятувальників із професійним святом та вручення нагород від міста

Сьогодні у КМДА пройшли урочисті вітання рятувальників, професіоналів цивільного захисту та державних службовців, які зробили вагомий внесок у справу реалізації державної політики у сфері захисту населення і території столиці від надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятівника.

Рятувальників привітали із професійним святом та вручили нагороди від міста та керівників структурних підрозділів. Церемонія відбулася біля приміщення КМДА, де рятувальники представили киянам кілька зразків сучасної спецтехніки. Далі ж присутні перейшли до колонної зали КМДА.

У вітальному слові очільник Києва Віталій Кличко звернувся до рятівників «Мені дуже приємно вітати з професійним святом тих, хто щодня забезпечує спокій у нашому місті та рятує здоров’я і життя киян. Дякую кожному з вас за мужність і відданість такій непростій і небезпечній роботі. Адже наше місто – великий мегаполіс, де щодня трапляється чимало надзвичайних подій. І тоді на допомогу приходить висококласна команда рятувальників. Це понад 3,5 тисячі людей, які професійно виконують свою роботу».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена