Головна  →  Новини  →  20 грудня 2021

Реалізовано ГБ проект «SolomaFest 2021 - традиційний free open air на Солом'янці»

Реалізовано ГБ проект «SolomaFest 2021 - традиційний free open air на Солом'янці»

11, 12 та 18 грудня 2021 року  реалізовано ГБ проєкт «SolomaFest 2021 - традиційний free open air на Солом'янці», в рамках якого були проведені культурно- масові заходи для мешканців Солом’янського району, а саме:

  • 11 грудня 2021 року пройшов "Форум локального розвитку 2021" (LOCAL DEVELOPMENT FORUM). Форум об’єднав активних жителів Києва та Солом’янського району, які ділились своїм  досвідом з реалізації власних проектів та презентували інструменти розвитку громад. До заходу долучились керівники міста та міських КП, народні та місцеві депутати, представники відомих громадських організацій та міських ініціатив. Також усі присутні на форумі взяли участь у стратегічному воркшопі про майбутнє району.
  • 12 грудня 2021 року на стадіоні «Локомотив» пройшов футбольний  турнір "Шкіряний м'яч".  Футбольний турнір проводився серед таких команд, як: ФК Локомотив, ФК Чайка, ФК Dynamo family, ФК Вулкан, СК Чайка ПБ, FC «Pantera» Kyiv.

Перше місце у віковій категорії  2012 року народження завоювали вихованці ФК Чайка, а в категорії 2013 року народження - ФК Локомотив. В кожній з команд персональними нагородами відзначено кращих гравців.  

Усі учасники змагань отримали від організаторів медалі за участь, подарунки та сувеніри. 

  • 18 грудня 2021 року у парку «Відрадний» з 12.00 до 21.00 пройшов музичний фестиваль, який цьогоріч був представлений у новорічному форматі. Пройшов яскравий та різножанровий концерт за участю відомих українських артистів: DANTES, Наталка Карпа, Jerry Heil, гурт ТОК, YATSUTA, Nino Basilaya, а також DJ-сети від DESIRE, DJ SHNAPS, AARFEEVA, MITTY YORK, GODX.

Святкову атмосферу створювали новорічні фотозони, аніматори та фудкорти. Працювали розважальні зони - зона караоке та кінопоказу, дитяча зони з аквагримом та атракціонами.

Детальніше з фестивалем можна ознайомитись у соціальних мережах та офіційному сайті SOLOMA FEST 2021 за посиланням: https://linktr.ee/solomafest

Заходи відбулися з дотриманням протиепідемічних заходів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена