Головна  →  Новини  →  23 листопада 2022

Про роботу відділу контролю за благоустроєм

Про роботу відділу контролю за благоустроєм

Відповідно до рішення Київської міської ради від 25 серпня 2008 року №1051/1051 «Про правила благоустрою міста Києва» Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація відповідно до наданих повноважень здійснює нагляд за дотриманням вимог Правил Благоустрою на території Солом’янського району.

За перше півріччя 2022 року виявлено 15 порушень Правил благоустрою та вручено відповідно стільки ж приписів, 95% порушень виправлено.

Крім того, складено 14 протоколів за статтею 152 Кодексу України про адміністративне правопорушення.

З метою ліквідації осередків стихійної торгівлі на території Солом’янського району комісією по недопущенню торгівлі у невизначених місцях, відповідними підрозділами Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з представниками правоохоронних органів, в межах наданих повноважень, проводились комісійні рейди по ліквідації та недопущенню стихійної торгівлі. Варто зауважити, що під час запровадження посилених карантинних норм стихійна торгівля на території Солом’янського району ліквідована на 100%.

На виконання протокольних доручень штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій спеціалісти відділу у складі робочої групи з іншими структурними підрозділами вживають заходи стосовно виявлення порушень дотримання правил карантину, передбачених Законами України «Про захист населення від інфекційних хвороб». За результатами проведених заходів за І півріччя проведено 36 рейдів, перевірено 299 об’єктів в тому числі транспортних засобів, закладів освіти, під час яких складено 4 протоколи за статтею 44-3 КУпАП.

Також спеціалістами відділу контролю за благоустроєм за перше півріччя 2022 року розглянуто 97 звернень громадян, які надійшли до відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в м. Києві держаної адміністрації та 1272 звернень, які надійшли до КБУ "Контактний центр міста Києва 1551". Усі звернення громадян оперативно та всебічно розглянуті, питання порушені у зверненнях вирішені.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена