Головна  →  Новини  →  25 вересня 2013

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації відвідав ДНЗ №295

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації відвідав ДНЗ №295

З метою реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України», Максим Луцький завітав до дитячого садка №295, де зустрівся з батьками та обговорив із колективом дошкільного закладу нагальні проблеми. 

Заклад доволі старенький, побудований ще у 1961 році. Отже, не дивно, що він мав проблеми із благоустроєм. Тепер, завдяки піклуванню адміністрації, там панує комфорт і затишок.

Реконструкція садка обійшлася міському бюджету в понад 200 тисяч гривень. На ремонт даху витратили 119 700 грн., на нові електромережі – 43 200 грн., на місця загального користування – 50 000 грн.

Максим Луцький похвалив директора садка, Лілію Косянчук,  за старання та любов до власної професії. Лілія Миколаївна – досвідчений керівник,  завідує дошкільним закладом вже 16 років.

Батьки вихованців дитячого закладу подякували Максиму Луцькому за піклування про їхніх дітей, та висловили сподівання, що у закладі незабаром з’явиться кілька додаткових ліжок та шафи у роздягальні. Це те, чого давно бракує садочку. Голова району пообіцяв розв’язати ці проблеми, відшукавши на це додаткові кошти.

«На додаткові витрати знайдено позабюджетні кошти, і сьогодні вирішуються ще кілька питань щодо благоустрою вашого садка. Зокрема, проводиться ремонт коридору корпусу №2 та найближчим часом будуть встановлені ігрові майданчики», - відзначив Максим Луцький.

Допомогти дитячому садку залюбки погодився генеральний директор ЗАТ «ЕМКО» Юрій Козубенко, який пообіцяв взяти шефство над дитячим навчальним закладом № 295.

На завершення зустрічі директор дошкільного закладу побажала Максиму Георгійовичу міцного здоров’я та наснаги, адже його посада забирає чимало фізичних та моральних сил.

«Ми знаємо, що ми не одні, про кого ви турбуєтеся. Але нам дуже приємно, що ви уважно ставитеся до наших проблем. Бережіть своє здоров’я, адже нам вкрай необхідний такий турботливий очільник району», - побажала Лілія Косянчук.

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена