Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2014

Громадськість Солом’янського району привітала ветеранів зі знаменними датами визволення України від німецько-фашистських загарбників

Громадськість Солом’янського району привітала ветеранів зі знаменними датами визволення України від німецько-фашистських загарбників

У рамках районних заходів, присвячених 70-річчю визволення України та 71-ї річниці  визволення м. Києвавід німецько-фашистських загарбників, відбувся святковий  захід для  ветеранів Великої Вітчизняної війни.

У приміщенні Солом’янської районної організації ветеранів м. Києва привітання з концертною програмою на воєнну тематику та пригощаннями проведено за підтримки громадських організацій «Громадянський корпус» і «Громадянський правозахист Солом’янського району м.Києва», що активно діють на терені району.

В урочистостях  брали участь ветерани Солом’янського району м. Києва на чолі з головою Солом’янської районної організації ветеранів м. Києва, головою комітету громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві  державній адміністрації  з питань соціального захисту ветеранів, інвалідів та малозабезпечених громадян, генерал-лейтенантом Борисом Парафейніковим. Прийшли привітати ветеранів начальник управління праці та соціального захисту населення  Солом’янського району Любов Хоменко та  начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської райдержадміністрації Оксана Лавріненко, представники громадськості  району Володимир БялковськийОлександрГагєлєв та Армен Алексанян.

Учасники зустрічі обмінялися спогадами про сотні тисяч загиблих при форсуванні Дніпра, визволенні України та низько вклонилися ветеранам, які живуть серед нас.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена