Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2013

Солом’янські студенти вийшли на Толоку

Солом’янські студенти вийшли на Толоку

26 жовтня в Солом’янському районі відбувся «великий суботник» - мешканці району та студенти університетів прибирали вулиці, а голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцьким разом з помічниками висаджував нові дерева.

Щоб зробити плановий суботник цікавішим для молоді, Солом’янська районна в м.Києві державна адміністрація творчо поставилася до його організації та проведення. В університетах району з’явилися анонси з пропозицією: «Толокнемося цієї суботи?». В листівках було вказано час, місце проведення заходу та перераховані «особливі» заохочення: запальна музика, безкоштовна їжа та призи за «найкращий клінінг території».

Студентам припав до смаку нестандартний підхід до справи: лише студентів НАУ на суботник вийшло кілька сотень. З колонок лунала гучна запальна музика, модератори заходу роздавали гарячий чай та яблука, а чотири найкращі групи студентів отримали квитки на похід в боулінг.

Призи найстараннішим студентам роздавав Максим Луцький. Щоправда, і сам працював на рівні з ними: зокрема, висаджував молоді клени вздовж вулиці Волгоградської. Так захопився, що під час вручення подарунків забув зняти рукавички. І пожартував: мовляв, сьогодні нікого стороною «толока» не обійшла.

Довідково: Толо́ка — давній український звичай, форма безплатної взаємодопомоги, коли сусіди, родичі та товариші сходяться разом, щоб швидко виконати необхідну та велику за обсягом роботу.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена