Головна  →  Новини  →  18 грудня 2014

Скаути та волонтери доставили Віфлеємський вогонь до закладів Солом’янського району

Скаути та волонтери доставили Віфлеємський вогонь до закладів Солом’янського району

17 грудня скаути ДГОТК  «Мангуп», учні гімназії біотехнологій № 177, волонтери Солом’янського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки громадської організації «Коло турботи» з рук в руки передали Віфлеємський вогонь до гімназії біотехнологій № 177, спеціалізованої школи «Надія», школи-інтернату № 17 та № 2, територіального центру соціального обслуговування населення, студентам Національного авіаційного університету, ГО «Коло турботи», Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району м. Києва й Волонтерської сотні.

Віфлеємський вогонь – світло миру та добра долає, який долає багато кордонів і потрапляє до всіх, хто чекає символ тепла, спокою та віри. Всі бажаючі можуть отримати його частинку за адресами: вул. М. Кривоноса, 21 - Солом’янський районний у м. Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та вул. М. Василенка, 15 – громадська організація  «Коло турботи».

Нагадаємо, таку передріздвяну традицію розповсюджувати Віфлеємський вогонь з 1986 року взяли на себе скаутські організації. Від місця народження Спасителя до Відня спеціальні лампади транспортують літаком австрійські скаути, далі Вогонь миру харцери (польські скаути) везуть до себе, звідти він через ще один кордон потрапляє у Львів, а потім і до Києва. Традиційно,  члени дитячої громадської організації туристичний клуб «Мангуп» та Спілки дитячих та юнацьких організацій м. Києва транспортують цей вогонь до Києва та Солом’янського району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена