Головна  →  Новини  →  21 грудня 2014

У День св. Миколая запалали вогники трьох ялинок Солом’янського району: в парках «Відрадний», «Орлятко» та парку ім. М.Островського

У День св. Миколая запалали вогники трьох ялинок Солом’янського району: в парках «Відрадний», «Орлятко» та парку ім. М.Островського

19 грудня відбулося урочисте запалення яскравих вогнів головної зеленої красуні Солом’янського району в парку «Відрадний» за участі місцевих жителів і гостей.

Новорічна ялинка має висоту 15 метрів, понад 300 іграшок у формі куль і бурульок, 80 яскравих ілюмінацій довжиною близько п’ятнадцяти метрів. 

Команду «старту» першим спалахам гірлянд разом з дітьми дали голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро і народний депутат України Дмитро Андрієвський.

Під час урочистого дійства очільник Солом’янського району Максим Шкуро привітав присутніх з наступаючими новорічними святами: «Щиро бажаю кожній родині тепла в домівках, дітям – подарунків. Адже  ніколи не буває забагато радості та приємних емоцій для малечі. Новорічні свята – це час для дива та здійснення мрій. Тож нехай усе загадане здійснюється».

Народний депутат України Дмитро Андрієвський побажав усім миру, надії, добра.

Дід Мороз зі Снігуронькою, творчі колективи району, спортивні змагання, насичена розважальна програма не давали глядачам нудьгувати та створювали неперевершену новорічну атмосферу.

Своїми враженнями від свята поділилися п’ятикласники школи № 174 та класний керівник Світлана Аладіна, які взяли участь у святкуванні. За словами вчителя, діти заздалегідь готувалися до дня св. Миколая, подарували один одному подарунки та після уроків усім класом прийшли на відкриття ялинки. П’ятикласнику Кирилу Володіну найбільше сподобалося запалення вогнів ялинки та спільні хороводи.

Цього ж дня урочисто відкрили ще дві ялинки в парку «Орлятко» та парку  ім. М.Островського, які збиратимуть юних і дорослих жителів Солом’янського району на святкування  впродовж новорічно-різдвяних свят.

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена