Головна  →  Новини  →  27 грудня 2014

24 грудня 2014 року у Великій залі дитячої музичної школи № 33 відбувся концерт «Зустрінемо новорічні свята разом!»

24 грудня 2014 року у Великій залі дитячої музичної школи № 33 відбувся концерт «Зустрінемо новорічні свята разом!»

24 грудня 2014 року у Великій залі дитячої музичної школи № 33 відбувся концерт «Зустрінемо новорічні свята разом!». На сцені виступили учні та викладачі школи, подарували святковий настрій та чудові враження. Концерт відкрили  «Піснею про Миколая» наймолодші таланти – хор «Сяйво» та солістка Діана Тихонюк під керівництвом Діани Жданової.  Тему концерту підтримав вокальний ансамбль «Фантазія» з піснею І. Кириліної «Розгнівилася на літо зима» та старший хор «Сузір’я» з піснею Л.Горової «Новий рік» керівник Ірина Жданова.

В концерті прозвучали інструментальні композиції у виконанні ансамблю скрипалів молодших класів викладача Валентини Пінчук та вокально-інструментальна композиція «Три правдочки» у виконані ансамблю бандуристів під керівництвом Олени Ремез. П’єса В Косенка «Ранком у садочку» у виконанні учня 3 класу Гумена Павла, клас викладача Володимира Гумена, причарувала слухачів звуками рідкісного для навчальних закладів інструменту - ксилофона. Створений казковий настій підтримали учні 7 класу Верба Марія та Корнієнко Марія виконавши «Аve Maria» Й. С. Баха-Гуно на скрипці та арфі. Лауреати всеукраїнського конкурсу, фортепіанний дует учнів 7 класів Саган Дарини та Нго Хонг Хай, клас викладача Світлани Кузьменко, виконали «Тарантеллу» Д. Шостаковича. Завершили інструментальний блок концерту виступи викладачів: Олександра Каряки (гітара) з композицією Лео Брауер «Один день у грудні» та Юлія Сурженко (фортепіано) виконала «Танок Феї Драже» з балету «Лускунчик» П.Чайковського-М.Плетньова.

Яскравим продовженням свята стали виступи учнів вокального та естрадного відділів, лауреатів Міжнародних, Всеукраїнських та міських конкурсів Тетяни Каховської, Ірини Михайлової клас викладача Оксана Залізняк, Анастасії Святненко клас викладача Олени Смілянської, Вероніки Ломакіної клас викладача Костянтина Данілевського. Вони виконали пісні «Святий Миколай», «Новий Рік», «Ми - разом» та ін.

У фіналі концерту виступили вокально-інструментальний гурт «Respect band 33» з піснями «Рок-н-рол для черепах» та «Це Різдво» викладачів Надії Яницької та Воловимира Шаповалова. Феєричним завешенням концерту був виступ викладачів естрадного вокалу Оксани Заізняк та Костянтина Данілевського у супроводі ансамблю під керівництвом Володимира Шаповалова у складі Євгенія Суліма (фортепіано), Володимир Шаповал (бас-гітара), Юрій Петренко (електрогітара), Володимир Михальченко (ударні), що виконали твір відомого композитора і співака Рея Чарльза «Hit the Road Jack» та композицію з репертуару Mariah Care, Walter Afakasieff  «All I want for Christmas is you».

Учні виступили дуже добре і якісно, номери у їх виконанні були яскравими і концертними. Викладачі показали високий професійний рівень підготовки, велике бажання працювати з дітьми та виступати на сцені. Заповнений зал школи зустрічав артистів гучними оплесками та вигуками «Браво!», що свідчить - такі концерти дуже потрібні, вони дарують слухачам хороший настій, привчають дітей до традицій класичної та естрадної музики, розвивають у дітей прагнення до прекрасного.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена