Головна  →  Новини  →  31 грудня 2014

У Солом’янському районі відбувся благодійний концерт для підтримки армії

У Солом’янському районі відбувся благодійний концерт для підтримки армії

Доброю традицією у Солом’янському районі стало проведення благодійних концертів, під час яких збирають допомогу для військових. Ініціатором і натхненником багатьох мистецьких проектів є народний артист УкраїниФемій Мустафаєв. Відомий співак розпочав хвилю благодійних концертів після поїздки в зону АТО. Ці мистецькі заходи об’єднали людей, які небайдужі до українського слова й пісні та не залишаються осторонь подій, що відбуваються на сході держави. Адже мистецтво допомагає зібрати необхідні речі та гроші для наших військових.

30 грудня в приміщенні Центру культури і мистецтв Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» (КПІ) відбувся новорічний благодійний захід. Під час концерту прозвучали українські народні пісні на слова Тараса Шевченка у супроводі відомого мистецького колективу - Національного академічного оркестру народних інструментів під керівництвом народного артиста Віктора Гуцала. Також пролунали пісні кримськотатарською мовою. Під час концерту відбулася прем’єра пісні «Не плач, кохана» на слова Дмитра Павличка та музику Анжели Ярмолюк.

Відомий український поет і перекладач, герой України Дмитро Павличко подарував Фемію Мустафаєву патріотичний вірш «Бог мене вночі питає» для створення нової пісні.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена