Головна  →  Новини  →  2 лютого 2015

Левко Лук'яненко: знакова особа боротьби за українську державність

Левко Лук'яненко: знакова особа боротьби за українську державність

На перетині важливих дат нашої історії, поміж Днем Соборності, що є символом об'єднання східних і західних земель України та Днем Пам'яті Героїв Крут - уособленням героїзму і мужності української молоді, бібліотека імені М.Реріха провела унікальну зустріч, пам'ять про яку в її учасників залишиться на все життя. На зустріч з молоддю, учнями Технічного ліцею НТУУ «КПІ» та Юридичного ліцею імені Я.Кондратьєва завітав легендарний Левко Лук'яненко!

Шістдесятники, Українська Гельсінська Група, дисидентство, концтабори, розпад Союзу, Народний Рух, декларація Незалежності, зародження українського парламентаризму, - історичні події державницької ваги, в епіцентрі яких завжди був Левко Григорович. Він не претендував  на медалі і нагороди, він не шукав легких шляхів, він просто знав, що вільна нація, незалежна Україна - це те, за що варто жити й варто боротися, адже двічі не вмирати...

І тепер, коли наш народ вигризає  свою справжню Незалежність з пазур імперського сусіда, слово людини, яка все своє життя поклала на вівтар боротьби за національну гідність, є дуже – дуже важливою.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена