Головна  →  Новини  →  7 листопада 2013

Ветеранів-визволителів Києва привітали у Національному палаці «Україна»

Ветеранів-визволителів Києва привітали у Національному палаці «Україна»

Улюбленими військовими піснями у виконанні заслужених та народних артистів України та щирими словами вдячності з вуст вищого керівництва держави столичних ветеранів-визволителів Києва вітали у Національному палаці «Україна». У затишній атмосфері головної концертної зали столиці живих легенд привітав Президент України Віктор Янукович. На святі також були присутні міністри, народні депутати, голова КМДА Олександр Попов та заступник Київського міського голови – секретар Київради Галина Герега.

Президент наголосив, що героїчний подвиг визволителів столиці України назавжди залишиться в історії не тільки як видатна воєнна перемога, але й як приклад духовної незламності народу, його патріотизму, прагнення до свободи і незалежності від чужоземних загарбників.

«Битва за Київ – це не лише грандіозна за своїми масштабами і людськими жертвами військова операція, яка кардинальним чином вплинула на весь хід війни. Важко переоцінити моральну вагу цієї перемоги для всього українського народу, для мешканців сотень і тисяч міст та сіл, які тривалий час перебували на окупованій ворогом території. Визволення Києва стало справді переломним моментом, який означав невідворотність визволення рідної землі, невідворотність великої Перемоги», – наголосив Глава держави.

Для ветеранів співали Тіна Кароль, Іво Бобул, Олег Вінник, Олександр Пономарьов, Віктор Павлик, Руслана Лижичко, Антоніна Матвієнко, Злата Огнєвіч та Таїсія Повалій.

«Щиро дякую нашим артистам за їх небайдужість та патріотизм. Усі виконавці надзвичайно відповідально поставилися до свята, зі щирою вдячністю за подвиг наших ветеранів сьогодні вони співали безкоштовно. Переконаний, що концерт сподобався і нашим ветеранам. Ми намагалися зробити святкування 70-ої річниці визволення Києва максимально комфортним для них. Аби не втомлювати ветеранів виснажливою участю у парадах та заходах під відкритим небом, обрали для проведення святкового концерту саме Національний палац «Україна», – розповів Олександр Попов.

Голова КМДА подякував також усім спонсорам, волонтерам та активістам, які долучилися до проведення святкових заходів у столиці. Він нагадав, що на урочисті заходи кошти з міського бюджету не витрачалися. Міська казна забезпечила винятково виплати адресної матеріальної допомоги ветеранам.

Заходи з нагоди 70-ої річниці Києва тривають.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена