Головна  →  Новини  →  21 квітня 2015

«Весняний настрій» від вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді у бібліотеці ім. М.Реріха

«Весняний настрій» від вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді у бібліотеці ім. М.Реріха

Діти та молодь з функціональними обмеженнями, а також їхні батьки завітали до бібліотеки ім. М. Реріха із святковим заходом "Весняний настрій". Це  творча зустріч з вихованцями Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району Києва.

Метою заходу було інформування громади Солом’янського району про діяльність Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Зустріч розпочали фахівці Центру - соціальний вихователь Олена Плисюк та соціальний педагог Людмила Савченко, які  розповіли та продемонстрували фотопрезентацію про різні напрямки діяльності Центру. Далі була пізнавально-творча частина - про народні традиції та обряди зустрічі весни розповіли уже самі вихованці Центру, молоді люди Олександра Татарінова, Дмитро Корнєв  і Богдан Скалозуб. Діти та молодь продемонстрували свої  творчі вміння і таланти. Танок "Хмаринки"  виконували найменшенькі дітки, та всі гуртом водили закличний Хоровод, співаючи найдавнішу пісню "Благослови, мати...".

І ще був десерт - запальні танці у виконанні Олександри, Дмитра і Богдана. Танцювальне тріо ставало неодноразовими лауреатами фестивалів творчості та здобувало відзнаки у різних номінаціях. Учасники колективу вразили гостей свята своїм творчим потенціалом, артистичними здібностями та вмінням дарувати справжні, чисті емоції.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена