Головна  →  Новини  →  1 травня 2015

Апаратна нарада в Солом’янській адміністрації

Апаратна нарада в Солом’янській адміністрації

28 квітня відбулася апаратна нарада в Солом’янській адміністрації. Керівник району Максим Шкуро акцентував увагу поточних завданнях і подіях у районі. Зокрема, це прибирання території  до травневих свят, хід ремонтних робіт у житлових будинках, організація надання субсидій жителям району,  належний розгляд звернень громадян тощо.  

Ключовими питаннями порядку денного стали проведення часткової мобілізації та призову громадян на строкову військову службу в Солом’янському районі міста Києва.

Одним з основних завдань, над яким працює районне управління праці та соціального захисту населення та інші служби − оформлення житлових субсидій   за спрощеним порядком.

Про загальнорайонні заходи  з нагоди відзначення 70-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ої річниці завершення Другої світової війни розповіла заступник голови адміністрації Олена Максимова.

Керівник апарату Петро Макаренко поінформував про  стан виконавської дисципліни, роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської адміністрації за підсумками 2014 року та перший квартал 2015 року.

Під час апаратної наради обговорили основі вимоги та проблемні питання  інформаційного наповнення офіційного сайту Солом’янської адміністрації.

У нараді взяли участь перший заступник голови Солом’янської адміністрації Володимир Бялковський, заступник військового комісару Солом’янського району міста Києва Юрій Шевчук, керівники та працівники структурних підрозділів адміністрації, керівники територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, керівники медичних закладів, керівники комунальних підприємств, представники підприємств, установ, організацій Солом’янського району міста Києва згідно зі списками запрошених.

За підсумками апаратної наради надані протокольні доручення   з кожного питання порядку денного.

Презентації з питань про:

- «Про оформлення житлових субсидій за спрощеним порядком на території Солом’янського району міста Києва»;

- «Про стан виконавської дисципліни та роботи із зверненнями громадян у Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації за підсумками 2014 року та І кварталу 2015 року»

Додаток: apparatka_2015_04_28.zip

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена