Головна  →  Новини  →  1 червня 2015

Максим Шкуро взяв участь у святі з нагоди останнього дзвоника в юридичному ліцеї ім. Ярослава Кондратьєва

Максим Шкуро взяв участь у святі з нагоди останнього дзвоника в юридичному ліцеї ім. Ярослава Кондратьєва

30 травня в юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди свята Останнього дзвоника та 15 випуску ліцеїстів.

Привітав випускників з вагомою подією в житті голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро: «Ліцей – це квиток у майбутнє. Бажаю випускникам успішного й щасливого майбутнього, знайти гідний шлях у житті, стати професіоналами обраної справи, а батькам – завжди пишатись своїми дітьми».  

Цього дня 80 ліцеїстів стали другокурсниками, а випускниками − 73 ліцеїсти. Атестати про освіту вручив ректор НАВС, генерал-майор міліції Володимир Чернєй. Очільник академії, звертаючись до ліцеїстів, зазначив, що завжди по-особливому ставляться до своїх наймолодших вихованців. Ректор зазначив: «Хотів би, щоб ви ніколи не забували про людей, які дали вам життя, вчили і виховували, і будуть вчити. Дякую вам за сумлінне навчання, вагомі здобутки та призові місця на олімпіадах, активну участь у житті академії».

За час існування підрозділу тут були вручені атестати майже 1200 юнакам і дівчатам. Більшість випускників ліцею продовжили навчання у вищих навчальних закладах МВС та розпочали працювати в системі МВС. Особливістю ліцею є те, що тут навчаються діти-сироти, діти, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків. У цьому році до ліцею буде здійснюватися прийом дітей, батьки яких служать у зоні антитерористичної операції.

За традицією навчального закладу відбулася церемонія прощання з прапором, складання Клятви випускника ліцею та урочистий марш.

Привітав ліцеїстів перший випускник ліцею Валентин Білянський, який нині працює в системі МВС України. Він згадав, як свого часу так само стояв на святковій лінійці та побажав випускникам, аби вони обов’язково досягли поставленої мети та До вітань випускникам приєдналися почесні гості, викладачі батьки, друзі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять героїв, які загинули в боротьбі за вільну і незалежну Україну. Кращі випускники поклали квіти до пам’ятника «Мужності, вірності, героїзму працівників МВС».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена