Головна  →  Новини  →  1 червня 2015

У Солом’янському районі відзначили День Києва та День захисту дітей

У Солом’янському районі відзначили День Києва та День захисту дітей

30 травня, До Дня Києва та Дня захисту дітей в парку «Відрадний» влаштували свято для дітей і дорослих.

Привітали киян і гостей зі святами народний депутат України Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро, депутатами Київради Руслан Кисіль і Максим Конобас.

У вуличних майстернях умільці навчали усіх бажаючих  робити вишивку стрічками та ізониттю, квілінг, ліпку, орігамі, фейс-арт та аква-грим. Також своїми секретами поділились майстри з виготовлення українських оберегів та символіки: браслети-обереги, ляльки-мотанки, витинанки та коловрат.

На пейзажній алеї працювали юні художники та створювали паркові краєвиди. Кожен охочий зміг спробувати свої сили у різноманітних спортивних розвагах. Окрасою свята стали виступи юних артистів, дитячих музичних і танцювальних колективів  району.

Цього дня в парку ім. Островського також працювали художні майстерні з виготовлення витинанок та малюнків на тему «Київ - місто моє», петриківського розпису, пейзажного живопису, малюнку на асфальті, а також виготовлення оберегів для воїнів АТО. В рамках заходу всі бажаючі  змогли долучитися до створення колективного малюнку пастеллю, а також спробувати свої сили у вікторині «Як тебе не любити, Києве мій».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена