Головна  →  Новини  →  21 листопада 2013

Максим Луцький разом зі студентами солом’янських ВИШів відзначили День студента

Максим Луцький разом зі студентами солом’янських ВИШів відзначили День студента

Очільник Солом’янського району Максим Луцький разом зі студентами солом’янських ВИШів відзначили День студента у розважальному центрі “Індіго”.

19 листопада, голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації разом з ректорами університетів району  поздоровили студентів із їх святом, та відзначили найкращих.  Привітати студентів приїхав і заступник голови КМДА Віктор Корж.

Свято пройшло в теплій та дружній атмосфері.  Спочатку відбувся концерт, потім -дискотека.

Максим Луцький вручив грамоти 16 студентів, які не лише досягли успіхів у навчанні, але й беруть активну участь у житті студенства. У своєму вітальному слові голова району побажав студентам наснаги та особистих перемог.

“Зараз ви знаходитесь на такому етапі свого розвитку, коли кожне рішення, кожен зробленний вами крок стає фундаментом вашого майбутнього. Лише від вас залежить, яким цей фундамент стане, і що на ньому можна буде побудувати. Тому розважайтесь, радійте життю, але не забувайте, що зараз вже ви самі несете відповідальність за кожне своє рішення. Бажаю вам сил та наснаги!”, - привітав Максим Луцький студентів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена