Головна  →  Новини  →  19 вересня 2013

205 000 гривень на ліки для жителів Солом’янки

205 000 гривень на ліки для жителів Солом’янки

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації взяв участь у передачі благодійної допомоги для амбулаторно-поліклінічних закладів району.

Проблема нестачі необхідних ліків дуже гостро відображається на соціально незахищених верствах населення.

Аби зарадити цій проблемі Максим Луцький разом із заступник голови Київської міської державної адміністрації Віктором Коржом передали до поліклінік Солом’янського району грошові сертифікати на ліки.

Центральна районна поліклініка отримала сертифікат на суму 50 000 гривень, поліклініка №1 - 65 000 гривень, поліклініка №2 – 40 000 гривень, поліклініка №3 – 50 000 гривень.

Головні лікарі поліклінік подякували представникам влади та зауважили, що це вагомий крок до здійснення конституційного права мешканців Солом’янки на безкоштовну медицину.

«Ця благодійна допомога поширюється на дорогі ліки, що не зможуть собі дозволити пільгові та соціально незахищені верстви населення», - пояснив ініціативу Максим Георгійович.

Віктор Корж, якого також називають куратором району, зазначив, що це сертифікати на конкретні лікувальні засоби: контролок та текта контрол, призначені для лікування виразкової хвороби шлунку і цераксон, що використовується для лікування ускладнень та наслідків інсультів.

Мешканці Солом’янського району, яким ці ліки надзвичайно потрібні, але які не мають змоги їх купити, відтепер можуть звернутися у вказані поліклініки та отримати їх безкоштовно.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена