Головна  →  Новини  →  31 серпня 2015

Максим Шкуро привітав першокурсників Київського національного університету будівництва та архітектури

Максим Шкуро привітав першокурсників Київського національного університету будівництва та архітектури

Сьогодні, 31 серпня голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро разом з керівництвом міста та представниками провідних будівельних компаній столиці  привітали першокурсників із початком студентського життя.

Привітали майбутніх інженерів, архітекторів і будівельників із важливою подією міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов, ректор КНУБА Петро Куліков, Герой України Олександр Омельченко, представники будівельних підприємств Києва.

«До нового навчального року у Києві також збудували 2 дитячі садочки та 2 школи. Окрім того, лише за півроку в місті побудовано близько 450 тис. кв. м житла. Відтак, столиця потребує якісних фахівців у галузі будівництва, архітектури, і ці професії є актуальними для ринку», ‒ зазначив перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов.

Вітаючи студентів і колектив Київського національного університету будівництва та архітектури із початком нового навчального року Ігор Ніконов зазначив, що до 1 вересня в столиці виконали капітальний ремонт на понад 140 тис. кв. м доріг, а також роботи з ремонту міжквартальних проїздів і прибудинкових територій на 206 об’єктах.

«У Солом’янському районі відчувається будівельний бум, незважаючи на кризу. Весь район перетворився на міні-будівельний майданчик. За півроку наші будівельники  побудували новий трьохоповерховий новий дитячий садочок, багато робиться ремонтів житлового фонду, відновили три сквери. І все це відбувається силами, розумом і енергією випускників  цього прекрасного навчального закладу. Серед випускників КНУБА чимало представників влади, керівників будівельних компаній. Це дає натхнення студентам, щоб вчитися та приступати до роботи, досягати професійних висот, ‒ зазначив керівник Солом’янського району Максим Шкуро, випускник навчального закладу.   

Довідково.

Київський національний університет будівництва і архітектури – провідний навчальний заклад України. Він забезпечує будівництво (як багатофункціональну галузь виробництва) фахівцями з напрямів: архітектура, будівництво, геодезія, картографія та землеустрій, а також готує фахівців ще за 20 напрямами підготовки.

За роки існування університет підготував понад 80 тис. інженерів, у тому числі близько 3 тис. спеціалістів для 75 країн світу.

В університеті навчається близько 8 тисяч студентів за 23 напрямами підготовки. Цьогоріч присягу склали стали понад 1500 першокурсників.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена