Головна  →  Новини  →  19 вересня 2015

Громадська рада при Солом’янській РДА відвідала спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 17 для дітей з вадами фізичного та розумового розвитку

Громадська рада при Солом’янській РДА відвідала спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 17 для дітей з вадами фізичного та розумового розвитку

17 вересня 2015 року за ініціативи комітету з питань освіти, культури, справ дітей, сім’ї, молоді, спорту та гендерної політики  громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось виїзне засідання на базі спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №17 за адресою вул. Ушинського, 15. Інтернат забезпечує навчання, виховання, корекційно - розвиткову роботу, професійну орієнтацію та підготовку дітей, які потребують корекції розумового та психічного розвитку. На даний час вихованцями закладу є 143 «батьківських» дітей, з них 17 займаються за програмою індивідуального навчання.

Участь у  заході взяли голова громадської ради Петро Шарафетдінов, голова комітету Вадим Грінченко, члени громадської ради Олександр Антропов, Андрій Демура, Андрій Манжула та Віктор Марченко, представники управління освіти,  відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської райдержадміністрації, ради студентського самоврядування Державного університету  телекомунікацій.

Гості прийшли до закладу з подарунками: солодощами, печивом, овочами, фруктами, миючими засобами.

Привітно зустріла відвідувачів директор школи-інтернату Лариса Іванівна Остапенко, яка розповіла про історію інтернату, показала навчальні приміщення, спальні кімнати, спортивну та актову залу, їдальню.

У ході заходу були обговорені проблемні питання інтернату та шляхи їх вирішення.

Голова Петро Шарафетдінов  подякував голові та членам комітету з питань освіти, культури, справ дітей, сім’ї, молоді, спорту та гендерної політики  громадської ради за їх небайдужість до дитячих проблем, адже чужими діти не бувають. Також зазначено необхідність проведення таких заходів за участю влади та громадськості, тому що проблемні питання краще вирішувати спільно!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена