Головна  →  Новини  →  19 листопада 2015

12-13 листопада 2015 року у запалі юнацької боротьби відбулася спартакіада допризовної молоді серед учнів загальноосвітніх НЗ Солом’янського району

12-13 листопада 2015 року у запалі юнацької боротьби відбулася спартакіада допризовної молоді серед учнів загальноосвітніх НЗ Солом’янського району

12-13 листопада 2015 року у запалі юнацької боротьби відбулася спартакіада допризовної молоді серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району м. Києва на базі гімназії № 178.

Допризовна підготовка, як один з обов'язкових дер­жавних предметів у середніх навчальних закладах є складовою частиною загального процесу підготовки юнаків до строкової служби у Збройних Силах та інших військових формуваннях України.

Завданням спартакіади «Допризовна підготовка» є форму­вання у юнаків високого рівня готовності до виконання вимог сучасної військової діяльності, а також необхідність у засвоєнні основ військового захисту держави, та здобуття необхідних знань та навичок, що знадобляться їм у майбутньому житті.

До програми спартакіади входять такі види спорту: стрільба з малокаліберної гвинтівки на відстань50 м. по мішені № 7; біг на100 метрів; плавання на50 метріввільним стилем; підтягування на перекладині.

Найсильніших визначали в особистому та командному заліках. Серед юнаків першість дісталася Шпаку Андрію з гімназії №178, друге  і третє відповідно – у Скляренка Ігоря та Власенко Валерія, учнів середньої загальноосвітньої школи № 52.

У командному заліку золото у середньої загальноосвітньої школи № 52, срібна відзнака у гімназії № 178, а бронза – у ліцея № 142.

Особлива подяка  головній судді змагань Васильєвій Наталії Григорівні та відповідальному за організацію та проведення змагань з кульової стрільби, та викладачу предмету «Захист Вітчизни» Чехместруку Леоніду Івановичу.

Переможців змагань було нагороджено кубками, медалями та грамотами.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена