Головна  →  Новини  →  7 грудня 2013

Максим Луцький зустрівся з акторами театру «Пам’ять»

Максим Луцький зустрівся з акторами театру «Пам’ять»

Будівля Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації знову приймала у себе молодих гостей. Цього разу з очільником Солом’янського району зустрілися школярі-актори театру «Пам’ять» СЗШ № 26.

Запрошення на чай в Солом’янській районній державній адміністрації учні зі школи № 26 отримали після того, як зіграли свою виставу «Ти-киянин» в театрі «Пам’ять». Про школярів, а також про їхні враження від акторського досвіду, навіть написала районна газета «Солом’янка». Очільник району зацікавився маленькими акторами, що так щиро перейнялися ідеєю вивчати історію свого міста, тому й запросив школярів на чай у приміщення Солом’янської державної адміністрації.

Зустріч пройшла у дружній атмосфері. Дев’ятикласники розказали про своє шкільне та позакласне життя, розповіли, як на них вплинули театр «Пам’ять» та акторський досвід.

«Тут - в стінах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації - я регулярно проводжу зустрічі з талановитою молоддю. Головний критерій - активна громадська позиція. Я вже неодноразово заявляв - не спілкуючись з молоддю продуктивний розвиток влади неможливий, тому ми намагаємось тримати руку на пульсі та якомога частіше контактувати з молодим поколінням району», - заявив Максим Луцький.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена