Головна  →  Новини  →  7 грудня 2013

Київська міська клінічна лікарня відсвяткувала своє 50-річчя

Київська міська клінічна лікарня відсвяткувала своє 50-річчя

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації відвідав ювілейний вечір присвячений 50-річчю з Дня заснування Київської міської клінічної лікарні № 6.

На урочистості з нагоди ювілею запросили багато високих гостей, не оминув захід й очільник Солом’янки Максим Луцький. У своїй вітальній промові голова району зауважив важливість медичної справи й вагомий вклад КМКЛ № 6 у захист та піклування про здоров’я жителів Солом’янки й усієї столиці.

«Як казав Антон Павлович Чехов: «Жодна спеціальність не приносить часом стільки моральних переживань, як лікарська». Тому, хочу подякувати вам за вашу витримку та оптимізм. Впевнений, що Київська міська клінічна лікарня №6 врятує ще не одне людське життя. Від усіх солом’янців бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я!», - сказав Максим Луцький.

Київська міська клінічна лікарня №6 «Медмістечко» була створена в 1963 році. Ліжковий фонд лікарні становить більше п’ятиста ліжок. Тут можуть прийняти хворих з різними недугами - починаючи з захворювань серця, закінчуючи травматологією.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена