Головна  →  Новини  →  22 грудня 2015

Святковий концерт для вихованців Територіального центру

Святковий концерт для вихованців Територіального центру

18 грудня 2015 року до Дня святого Миколая у Територіальному центрі соціального обслуговування населення за адресою: бульв. Івана Лепсе, 83-а відбувся святковий концерт для вихованців відділення соціально-медичної реабілітації хворих на ДЦП дітей.

Участь у заході взяли заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олена Горпинченко, начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Тетяна Устинович, священик храму преподобного Сергія Радонезького Солом’янського благочиння отець Костянтин.

«День святого Миколая – це свято для кожного з нас незалежно від віку. Адже саме цього дня ми може попросити святого Миколая виконати наші найзаповітніші мрії», - зауважила Олена Горпинченко, передавши вітання та солодкі подарунки від імені голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максима Шкуро.

Святкову атмосферу створили вихованці територіального центру,  серед яких були лауреати конкурсу для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Барви надій», які підготували низку різноманітних творчих номерів.

Учні дитячої музичної школи №14 імені Д. Кобалевського подарували дітям, батькам і вихователям яскраві музичні композиції.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена