Головна  →  Новини  →  22 січня 2016

На стіні спеціалізованої школи № 71 відкрито меморіальну дошку «кіборгу» Андрію Гаврилюку

На стіні спеціалізованої школи № 71 відкрито меморіальну дошку «кіборгу» Андрію Гаврилюку

21 січня 2016 року відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки Андрію Гаврилюку на стіні спеціалізованої школи № 71 за адресою: пров. Польовий, 10, в якій навчався воїн.

Участь у заході взяли заступник голови Солом’янської районної в місті Києві держаної адміністрації Олена Горпинченко, народний депутат України Дмитро Андрієвський, представники громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації, рідні та близькі героя, товариші по службі, курсанти та учні школи.

Андрій Гаврилюк героїчно загинув 21 січня 2015 року в Донецькому аеропорту, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України. Указом Президента України від 15 травня 2015 № 270/2015 старший сержант Андрій Гаврилюк нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) та нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту» (посмертно) «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» .

Присутні вшанували Андрія Гаврилюка і всіх загиблих під час Революції гідності та бойових дій на сході нашої країни покладанням квітів до меморіальної дошки та хвилиною мовчання.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена