Головна  →  Новини  →  12 лютого 2016

Про законодавче регулювання протидії корупції в органах влади розповіли державним службовцям

Про законодавче регулювання протидії корупції в органах влади розповіли державним службовцям

Для державних службовців Солом’янської районної в місті Києві адміністрації відбулася лекція з питань законодавчого регулювання протидії корупції в органах державної влади. Про особливості та тонкощі антикорупційного законодавства розповів професор кафедри парламентаризму та менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України Ростислав Марчук. Лектор акцентував увагу на роботі нових антикорупційних органах – Національного антикорупційного бюро та Національного агенства з питань запобігання корупції, специфіки їхньої роботи, основних завдань і структури. 

«Антикорупційна політика - це завдання номер один сьогодні. Тому важливо, аби державні службовці орієнтували в новаціях антикорупційного законодавства та дотримувалися усіх норм чинного законодавства», – зауважив перший заступник голови Солом’янської адміністрації Володимир Бялковський, розпочинаючи зустріч.

Професор, кандидат юридичних наук Ростислав Марчук детально зупинився на особливостях Закону України «Про запобігання корупції» та його реалізації. Під час лекції присутні обговорили питання обмежень і відповідальності, заповнення декларацій відповідно до чинного законодавства.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена