Головна  →  Новини  →  18 грудня 2013

«Бережіть свій внутрішній дивовижний світ», - Максим Луцький привітав дітей з Днем святого Миколая

«Бережіть свій внутрішній дивовижний світ», - Максим Луцький привітав дітей з Днем святого Миколая

Максим Луцький привітав вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району з Днем святого Миколая.

Очільник району завітав в гості до Центру в переддень свята.

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації поцікавився у дітей як вони себе почувають та висловив надію на їхнє одужання та повноцінний розвиток.

«Ми робимо і будемо робити все, аби ви завжди відчували себе здоровими та щасливими! Якщо вам здається, що ви не такі як всі, ніколи не засмучуйтеся з цього приводу. Пам’ятайте, кожна людина – унікальна. І як говорив чудовий український поет Василь Симоненко: «Ми - не безліч стандартних «я», а безліч всесвітів різних». Бережіть свій внутрішній дивовижний світ», - привітав Максим Луцький  з Днем святого Миколая дітей Центру реабілітації.

За кілька днів до цього візиту, голова Солом’янської райдержадміністрації разом із громадською організацією "Всеукраїнська психодіагностична асоціація" та PSYCON.UA передали до Центру реабілітації дітей сертифікат на придбання унікального інструментарію для ранньої діагностики аутизму ADOS. Вручення відбулося в рамках програми Президента України "Нові соціальні ініціативи: "Діти – майбутнє України".

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена