Головна  →  Новини  →  21 квітня 2016

У Солом’янському районі втретє стартувала естафета «Всесвітній біг заради гармонії»

У Солом’янському районі втретє стартувала естафета «Всесвітній біг заради гармонії»

19 квітня у Солом’янському районі втретє стартувала Факельна естафета «Всесвітній біг заради гармонії». Естафета спрямована на зміцнення дружби між народами та прокладання шляхів до справжнього миру-єдності, який починається з серця людини.

Естафета миру, дружби та єднання знайшла відгук у серцях багатьох солом’янців від учнів початкових класів, студентів вищих навчальних закладів до людей похилого віку.

Очолив естафету Віце-президент громадської організації «Марафонська команда «Всесвітній біг заради гармонії»  Євген Фурс, спортсмени Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», учасники ультра марафонських забігів всеукраїнського і міжнародного рівнів та спортивного клубу «Санчін». Було приємно дивитись як діти та молодь в спортивній формі, посміхаючись, передавали вогневу «естафетну паличку» з рук у руки. Факел миру могли  потримати всі бажаючі.

За доброю традицією спортсмени, студенти та учні навчальних закладів району пронесли факел миру вулицями Солом’янки.

Стартували спортсмени та учасники заходу від головного корпусу будівлі Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, далі естафету зустрічали учні спеціалізованої школи №115.

Естафету продовжили учні  гімназії №178 та гімназії біотехнологій №177, де зустріли гостей спортивного свята світлими дитячими посмішками, щирими й допитливими очима. Оплесками та віршами про здоровий спосіб життя підхопили естафету учні Технічного ліцею НТУУ «КПІ». Учні Спеціалізованої школи №149 вітали учасників естафети урочистим веселим концертом на шкільному подвір'ї. Гучними оплесками та привітальними вигуками спортсменів зустріли учні спеціалізованої школи №64.

Фінішував пробіг біля будівлі  Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, який святковим флешмобом привітали юні спортсмени району.

З 21 квітня «Факел миру» продовжить місію дружби та братерства містами Київської області.

Всесвітній біг заради гармонії проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 29 років.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена