Головна  →  Новини  →  20 грудня 2013

Обдаровані учні школи № 173 зустрілися з очільником Солом’янського району

Обдаровані учні школи № 173 зустрілися з очільником Солом’янського району

Учні СЗШ №173, які досягли виняткових результатів на олімпіадах та на захисті робіт Малої академії наук, зустрілися з головою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максимом Луцьким.

Неформальна зустріч голови Солом’янського району з обдарованою молоддю традиційно пройшла в приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.  Спеціально для дітей, очільник району влаштував екскурсію по адміністрації, яка вважається однією з найсучасніших в столиці.

За чаєм та солодощами діти поділилися з головою району своїми планами на майбутнє: до якого вишу вступатимуть та про яку професію мріють. Питання вступу обговорювались дуже довго, Максим Георгійович не лише вислухав дітей, а й дав декілька порад щодо підготовки до вступу та вибору університету.

Зараз зустрічі з неординарними та талановитими дітьми для очільника району стали доброю традицією. Кожного тижня в стінах Солом’янської адміністрації проходить бодай одна така зустріч. Проводяться вони в рамках програми Віктора Януковича «Нові соціальні ініціативи Президента України: “Діти – майбутнє України”.

“Ці діти переймаються своїм майбутнім, вони хочуть чогось в цьому житті досягти. Такі люди, незалежно від їхнього віку, викликають в мене глибоку повагу. Вони цікаві та неординарні, і я переконаний, що наше спілкування принесе користь кожній зі сторін, принаймні, я завжди виношу для себе щось нове з цих зустрічей”, - розказав Максим Луцький.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена