Головна  →  Новини  →  14 червня 2016

Керівник Солом’янського району перевірив якість ремонтних робіт у житлових будинках і закладах освіти

Керівник Солом’янського району перевірив якість ремонтних робіт у житлових будинках і закладах освіти

Керівник Солом’янського району Максим Шкуро разом із народним депутатом Дмитром Андрієвським перевірили якість виконання робіт у декількох житлових будинках і дитячих садках, де ще тривають ремонти.

У спеціалізованій школі-дитячому садку «Сяйво» з поглибленим вивченням іноземних мов на вул. Тупікова, 12 розпочали утеплення фасаду та заміну вікон на металопластикові. Такі ж роботи тривають у дитсадку № 295 на вулиці М.Донця, 17/46.

«Загалом 70 видів ремонтних робіт плануємо зробити у 58 закладах освіти цього року. Наприклад, передбачено заміну вікон у 7 дитсадках, 11 школах, вечірній школі № 20 на вул. Металістів, 11 та у 2 школах-інтернатах. У 6 дошкільних навчальних закладах та 6 школах капітально відремонтують покрівлі. Також у закладах освіти заплановано ремонти електромереж, інженерних мереж, місць загального користування, закупівлю технологічного обладнання, шкільних меблів тощо, − повідомив керівник району Максим Шкуро.

Під час об’їзду було перевірено якість встановлених металопластикових вікон й ремонт сходових клітин у будинках на вулиці Донецькій, 59, бульварі Лепсе, 77 й 79-Б, утеплення будинку по вулиці Мартиросяна, 20 та відновлення покрівлі на вулиці Патріотів, 98.

«Цьогоріч акцент у ремонтах житлових будинків зробили не на косметичних ремонтах, а на енергозбереженні. У 8 будинках зараз встановлюють металопластикові вікна, а загалом такі роботи за літо будуть виконані у 80 будинках району.

У червні різні види ремонтів виконуються на 35 об’єктах. Зокрема, у 5 житлових будинках ведуться роботи з капітального ремонту покрівель, у 13 – ремонти інженерних мереж, у 7 – заміна електрощитових, 1 – утеплення фасаду та асфальтування двору», − зазначив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

У сквері на вул. Антонова, 37-47 розпочався капітальний ремонт. Роботи заплановано завершити у липні. У сквері облаштовують доріжки, встановлять лави та урни для сміття, а також облаштують газон.

За результатами поїздки голова району дав доручення відповідальним комунальним службам і підрядним організаціям найближчим часом усунути виявлені недоліки на об’єктах, де ще тривають роботи.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена