Головна  →  Новини  →  23 серпня 2016

Максим Шкуро привітав військових з Днем Незалежності України

Максим Шкуро привітав військових з Днем Незалежності України

Напередодні 25-ї річниці Дня Незалежності України у Національному університеті оборони ім. І. Черняховського відбулися урочисті заходи.  Привітали військових з прийдешнім святом перший заступник Міністра оборони України Іван Руснак, народний депутат Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

Керівник району Максим Шкуро вручив офіцерам університету подяки та побажав наснаги і нових звершень. Сьогодні більше 300-т офіцерів університету несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції на сході держави.

«Ваш університет має дуже яскраву та багату історію, а випускники-офіцери виконують надзвичайно важливу роль для безпеки держави.  Українська армія фактично є щитом не тільки для України, а й для всієї Європи. Від українських військових залежить не тільки наше, але й майбутнє Європи», − зазначив Максим Шкуро.

Перший заступник міністра оборони України Іван Руснак привітав офіцерів та зауважив, що на 2016 рік суттєво збільшено набір слухачів в усі навчальні заклади Збройних Сил.

Після завершення офіційної частини, для військовослужбовців підготували святковий концерт. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена