Головна  →  Новини  →  17 листопада 2016

Солом’янці вибороли перемоги на II Міжнародному фестивалі циркового мистецтва в Ізраїлі

Солом’янці вибороли перемоги на II Міжнародному фестивалі циркового мистецтва в Ізраїлі

Майстерність вихованців циркового відділення Київської дитячої музичної школи № 14 ім. Д. Кабалевського вкотре підкорила глядачів і найвибагливіше журі на черговому міжнародному змаганні.

У жовтні учні школи Амелі Білик та Владислава Нараєва на ІІ Міжнародному фестивалі циркового мистецтва в м. Ашдод (Ізраїль) вибороли І та ІІІ місця.

Після фестивалю, організатори конкурсу вражені технікою виконання циркових номерів, запропонували переможцям і їх викладачам провести майстер-клас для всіх учасників фестивалю. Під час майстер-класу українці ще раз продемонстрували неабияку витривалість, силу та грацію.

Вітаємо переможців і педагогів − Юрія Соболєва та Людмилу Носенко, які багато років самовіддано працюють з дітьми, вкладаючи в них всю свою любов і професіоналізм. Результатом є створені яскраві, самобутні номери та оригінальні образи, які з успіхом втілюють у життя їх вихованці.

Ми горді від того, що таланти України, беручи участь у різноманітних конкурсах та фестивалях, доводять всьому світу, що ми – найкращі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена