Головна  →  Новини  →  20 березня 2017

У парках «Супутник» та за кінотеатром «Тампере» відбулися весняні толоки

У парках «Супутник» та за кінотеатром «Тампере» відбулися весняні толоки

18 березня в Солом’янському районі відбулися толоки на декількох локаціях. Одна з них − парк «Супутник», де прибрали сміття та торішнє листя. За декілька годин роботи учасники зібрали та вивезли три камази − це 30 тонн сміття.

Активну участь у толоці взяли студенти, працівники Солом’янської РДА та КП УЗН Солом’янського району. До учасників приєднався перший заступник голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський.

«Навесні кожної суботи проводимо толоки в парках, скверах Солом’янського району, працівники комунальних підприємств наводять лад у дворах. Це дасть можливість зробити вулиці, парки та сквери району чистішими після зими. Запрошую мешканців приєднуватися до толок у наступні суботи, які анонсуємо на сайті адміністрації та сторінці КП КЗН Солом’янського району у мережі Facebook», − зазначив Володимир Бялковський.

У парку  за кінотеатром «Тампере» також прибрали територію від сміття, перекопали клумби. До толоки долучилися понад 250 мешканців району, серед них заступник голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко, співробітники райдержадміністрації,  мешканці району, студенти та школярі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена