Головна  →  Новини  →  10 травня 2017

До Дня пам’яті та примирення у Солом’янському районі відбулись урочисті заходи

До Дня пам’яті та примирення у Солом’янському районі відбулись урочисті заходи

8 травня в парку імені М.Островського відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті і примирення та 72-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Урочистості розпочалися з ходи-реквієму та покладання квітів до Солом’янського меморіалу загиблим воїнам під звуки оркестру Національної академії внутрішніх справ.

Керівництво району на чолі з виконуючим обов’язки голови адміністрації Володимиром Бялковським, разом з народним депутатом України Дмитром Андрієвським, депутатами Київради, ветеранами, представниками громадських організацій, учнями, студентами й жителями району поклали квіти до меморіалу та вшанували пам’ять про загиблих.

На знак пам’яті та пошани відбулося  урочисте проходження військових розрахунків Національного університету оборони України імені Івана Черняховського та Національної академії внутрішніх справ, військовослужбовців в/ч 0139, військовослужбовців Головного центру зв’язку, автоматизації та захисту інформації,  курсантів інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

По завершенню офіційної частини заходів, для мешканців району було організовано концерт, різноманітні майстер класи та польову кухню.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена