Головна  →  Новини  →  11 травня 2017

Відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу

Відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу

11 травня біля будівлі Солом’янської РДА з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів Європейського Союзу щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу.

Участь у заході брали керівництво району, шкільна та студентська молодь, представники громадськості та мешканці району з прапорами  України та Євросоюзу.

Захід розпочався маршем військового оркестру. Після чого дві Прапороносні групи Національної академії внутрішніх справ піднесли Державний Прапор України та Прапор Європи до щогл флагштоків.

Під звуки Державного Гімну України та Гімну Європи «Ода до радості» було урочисто піднято Державний Прапор України та Прапор Європи.

Керівництвом району у своєму привітанні було зазначено, що саме сьогодні відбулась історична подія для всієї України - Рада ЄС на рівні міністрів остаточно затвердила законодавчий регламент про внесення України до переліку третіх країн, громадянам яких скасовуються візові вимоги для короткострокових подорожей до країн ЄС, а також Шенгенської зони. Вже цього року для українців набуде чинності безвізовий режим з 30 країнами Європи.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена