Головна  →  Новини  →  9 серпня 2017

У Солом’янському районі відкрили сквер на площі Петра Кривоноса

У Солом’янському районі відкрили сквер на площі Петра Кривоноса

8 серпня після капітального ремонту відкрили сквер на площі Петра Кривоноса. На території влаштовані 515 кв. м пішохідних доріжок, 100 кв. м металевої огорожі, 2040 кв. м газону; встановлено 16 лав та 15 урн для сміття. Висаджено 140 дерев та кущів хвойних і листяних порід, створено 185 кв. м квітника.

Капітальний ремонт зеленої зони став початком більш масштабних робіт на площі Петра Кривоноса. За словами першого заступника голови Солом’янської адміністрації Володимира Бялковського, реконструкція скверу – це перший крок у реконструкції всієї площі.

«У нас завдання навести лад з МАФами, які хаотично тут розміщені, а також плануємо зробити ще один сквер навпроти. Окрім того, є громадська ініціатива надати скверу назву «Залізничників», а площу Петра Кривоноса перейменувати на площу «Залізничників», − повідомив Володимир Бялковський.

Загалом цього року на ремонтні роботи та озеленення парків та скверів столиці виділено 50 млн грн. У планах міста – провести ремонт на території 120 зелених зон. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, відкриваючи новий сквер.

«Сквер, який ми сьогодні відкрили, невеличкий, усього 1 га. Однак для нас дуже важливо збільшувати кількість зелених зон, незалежно від масштабів, перетворюючи занедбані місця на території відпочинку містян. Роботи проводилися протягом місяця, на них було витрачено 1 млн бюджетних коштів», – сказав Петро Пантелеєв.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена