Головна  →  Новини  →  25 вересня 2017

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Солом’янському районі організовані та проведені олімпійські уроки

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Солом’янському районі організовані та проведені олімпійські уроки

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України у Солом’янському районі міста Києва були організовані та проведені  14-15 вересня 2017 року  Олімпійські уроки на базі середніх загальноосвітніх шкіл № 69 та № 166. Захід відбувся в рамках Олімпійського тижня спільно зі спортивними клубами Солом’янського районного в м. Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь».

У дружній та веселій атмосфері учні ознайомилися з історією виникнення та розвитку Олімпійських ігор та олімпійською символікою.    Під час олімпійської вікторини дітки жваво брали участь у конкурсі, активно відповідали на запитання. На святі юні спортсмени запропонували присутнім показові виступи з різних видів спорту. Тендітні дівчата з художньої гімнастки  майстра спорту міжнародного класу Ольги Андрєєвої продемонстрували свою грацію; зацікавив учнів виступ з боксу вихованця підліткового клубу «Фаворит» (тренер - Павло Ткаченко) та   виступ спортсменів тренера Юлії Бублій з рукопашного бою та бойового мистецтва «Дракон» з використанням різних видів зброї, підручних засобів для самозахисту викликало захоплення усіх присутніх.

15 вересня 2017 року на стадіоні СЗШ № 166  педагог-організатор клубу «Надія», тренер з карате Катерина Петренко, провела захоплюючі спортивні майстер-класи з карате та бально-спортивних танців,  в яких взяло участь 230 дітей з молодших класів школи. Також для дітей провели конкурс малюнків на тему: «Олімпійський рух очима дітей» та організовано виставку дитячих робіт, найкращі з яких були відзначені грамотами та медалями.

Метою Олімпійського уроку є пропаганда  здорового способу життя, поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в Україні, шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена