Головна  →  Новини  →  26 вересня 2017

У КПІ відкрили скелелазну залу «КПІскала» — один з проектів Громадського бюджету

У КПІ відкрили скелелазну залу «КПІскала» — один з проектів Громадського бюджету

У Спорткомплексі НТУУ «Київського політехнічного інституту ім. І. Сікорського» відкрили скелелазну залу «КПІскала». Це один із проектів-переможців Громадського бюджету-2017, який посів 5-те місце з понад 300 проектів.

«Ми сьогодні маємо конкретний результат − завдяки Громадському бюджету, спільними зусиллями влади та громади, ми відкриваємо скеледром. І я хочу подякувати Євгену Козаку −  автору проекту та всім причетним за таку чудову ініціативу, за сприяння розвитку спорту. Чим більшій кількості людей ми дамо змогу такі проекти втілювати, тим більше люди розумітимуть, що вони можуть впливати на те, як виглядає та функціонує наше місто. Місто уже реалізувало 18 проектів у рамках Громадського бюджету-2017», − зазначив заступник міського голови-секретар Київради Володимир Прокопів під час офіційного відкриття зали.  

Кошторис проекту − 210 тисяч гривень. За ці кошти разом з Солом’янською РДА закуплено скелелазний мат, м’які меблі, аудіо-систему та частину скелелазних зачіпок. 

«Відкриття залу – це приклад успішної співпраці активних киян і влади, що дає можливість не лише реалізувати ідеї авторів проектів, але й в результаті − залучати якомога більше молоді та дорослих до занять спортом і спробувати свої сили в скелелазінні», − зазначив перший заступник голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський.

Загалом, у залі одночасно зможуть займатися понад два десятки людей. Все необхідне спорядження є у скелелазному залі, бажаючим долучитися до занять, необхідно лише мати змінне взуття і зручний одяг.

«Я цілком задоволений результатом свого проекту, все реалізовано так, як ми і планували. Що важливо, тут зможуть займатися скелелазінням, не тільки студенти КПІ, а й всі бажаючі: від 4-х річних дітей до професорів. Ми зробимо офіційний електронний запис, де на окремій інтернет-сторінці потрібно буде заповнити спеціальну форму, щоб ми могли скласти графік занять», − поділився автор реалізованого проекту Євген Козак.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена