Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2017

Максим Шкуро привітав з Днем працівників освіти викладацький склад Національного університету оборони України

Максим Шкуро привітав з Днем працівників освіти викладацький склад Національного університету оборони України

До Дня працівників освіти у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського відбулися урочисті заходи. Привітав працівників закладу з професійним святом голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

Понад сто років провідний військовий виш держави готує фахівців для потреб оборонного відомства. Сьогодні випускники працюють у Міністерстві оборони України, Генеральному штабі, військових частинах та підрозділах.

«Ваш заклад один з найкращих у Солом’янському районі, який забезпечує підготовку еліти українських військовослужбовців. Вдячний професорам та викладачам за працю, підготовку та виховання високопрофесійних військових кадрів», − зазначив голова Солом’янської РДА Максим Шкуро.

Національний університет оборони України має потужний науково-педагогічний потенціал − 60 докторів, професорів та майже 300 кандидатів наук, доцентів.

Представники університету отримали заохочення та нагороди від керівництва оборонного відомства України, начальника університету Анатолія Сиротенка, а також народного депутата України Дмитра Андрієвського та голови Солом’янської РДА Максима Шкуро. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена