Головна  →  Новини  →  14 лютого 2014

Керівник району зустрівся з майбутніми винахідниками спеціалізованої школи № 52

Керівник району зустрівся з майбутніми винахідниками спеціалізованої школи № 52

11 лютого з нагоди Дня комп'ютерника голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький зустрівся з учнями спеціалізованої школи № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій.

Юні експериментатори у сфері технологій розповіли керівнику району про власні досягнення, участь у олімпіадах та конкурсах Малої академії наук України. Школярі стали призерами Всеукраїнської олімпіади з робототехніки, інформатики, астрономії та інших провідних дисциплін навчального закладу.  Учні також розказали про свої майбутні плани на професійному поприщі, зауваживши, що неодмінно продовжуватимуть розпочатий у школі кар’єрний шлях. У свою чергу, Максим Луцький поділився власними спогадами та порадами щодо роботи у сфері телекомунікаційних та інформаційних технологій, адже сам закінчив Національний технічний університет України «КПІ»  за спеціальністю «комп'ютерні та інтелектуальні системи та мережі».

По завершенні зустрічі очільник району висловив ідею започаткувати профільну технологічну олімпіаду серед шкіл Солом’янського району на премію Максима Луцького.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена