Головна  →  Новини  →  17 вересня 2013

Завжди на варті нашої безпеки

Завжди на варті нашої безпеки

У Солом’янському районі відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня рятівника. Привітати працівників такої важливої і небезпечної професії прийшли представники міської та районної влади. Зокрема, під час святкового концерту в гімназії біотехнологій №177 зі словами вдячності, побажаннями, нагородами та подарунками до присутніх звернулися заступник голови КМДА Віктор Корж, начальник Головного управління ДСНС України у м. Києві, генерал-майор служби цивільного захисту Андрій Куценко, голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Луцький та інші поважні гості.

Молоде покоління – вихованці районного Палацу дитячої та юнацької творчості підготували ветеранам, рятівникам та їхнім сім’ям, а також гостям свята цікаві співочі та танцювальні творчі номери.

Вітання від голови Київської міської державної адміністрації передав заступник голови КМДА Віктор Корж. Він відзначив надзвичайну важливість професії рятівників і зазначив: «Боротися з пожежами, стихіями та іншими лихами, на жаль, необхідно, і наші рятувальники виконують це високо професійно. Але, звичайно, набагато краще запобігти таким ситуаціям. І це іще одна важлива функція служби порятунку».

Продовжуючи тему профілактики надзвичайних ситуацій, очільник району Максим Луцький повідомив, що за підтримки райдержадміністрації в районному управлінні ДСНС облаштували клас для інформаційно-просвітницьких уроків, які регулярно проводитимуть для школярів, щоб вони змалку знали як діяти в тій чи іншій небезпечній ситуації.

«Ми обов’язково будемо і надалі продовжувати такі традиції, щоб разом з правилами поведінки під час надзвичайних ситуацій виховувати в дітях повагу до важливої професії рятівника. А вам, – продовжив Максим Луцький, звертаючись до винуватців події, – я бажаю щастя, добра, здоров’я, та, зважаючи на небезпечну специфіку роботи, щоб кількість виїздів співпадала з кількістю приїздів».

Найстараннішим та відважним працівникам Солом’янського РУ ГУ ДСНС України в м. Києві очільник району вручив Подяки та подарунки. Але і сам він не пішов без нагород.

За відданість справі захисту населення району від надзвичайних ситуацій та підвищення рівня боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів, за високий професіоналізм, чітку та злагоджену взаємодію під час ліквідації надзвичайних ситуацій, керівники міської служби порятунку Андрій Куценко та районної – Руслан Дядюша вручили Максиму Луцькому Подяки.

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена