Головна  →  Новини  →  29 березня 2018

У Солом’янському районі розпочне роботу «Муніципальна варта»

У Солом’янському районі розпочне роботу «Муніципальна варта»

28 березня голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро зустрівся з представниками Київського міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» та керівництвом районного управління поліції.

Основні завдання «Муніципальної варти» – забезпечення правопорядку в усіх сферах життєдіяльності району та  допомога  поліції.

«Серед основних проблем, які потребують  вирішення – це патрулювання вулиць, парків, а також стихійна торгівля. Влітку, особливо коли стартує сезон шашликів, фактично не патрулюються парки. Тому важливо залучати представників «Муніципальної варти» для допомоги поліції. Друге проблемне  питання – це боротьба зі стихійною торгівлею», − зауважив керівник Солом’янського  району Максим Шкуро.

Учасники обговорили ситуацію із громадським порядком у районі та визначили основні напрями подальшої співпраці, створення районного громадського формування «Муніципальної варти».

За результатами зустрічі сторони підписали відповідний трьохсторонній Меморандум про партнерство та співпрацю між Солом’янською районною в місті Києві державною адміністрацією, Солом’янським управлінням поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві та Київським міським громадським формуванням з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена