Головна  →  Новини  →  3 вересня 2018

У Солом’янському районі розпочала роботу нова приватна школа

У Солом’янському районі розпочала роботу нова приватна школа

Сьогодні, 3 вересня, розпочала роботу нова приватна школа −  Ukrainian Global School. Заклад розташований на просп. Лобановського, 4. Із особливостями школи та її оснащенням  ознайомився керівник району Максим Шкуро. Заклад збудовано за найсучаснішими стандартами.  На даху школи розміщено спортивний майданчик.

«Ця приватна школа – гарний приклад креативного простору для дітей. Прагнемо, щоб усі нові заклади освіти, які будуються в районі, відповідали найкращим будівельним і освітнім стандартам. Зараз будуємо нову  школу на просп. Відрадному, 36В за найсучаснішими технологіями, де також буде створено сучасний та комфортний простір для навчання понад 400 дітей  Відрадного»,  − зазначив керівник району Максим Шкуро.

За словами засновника школи, Почесного консула Латвійської Республіки Олени Вишнякової у новому освітньому просторі не просто навчатимуть, а будуть вчити дітей як здійснювати їхні мрії.

«Один з моїх перших проектів – дитячий садок. Там ми вчили дітей інакше, ніж всюди – готували спеціальні новаторські та прогресивні програми. Був постійний запит від батьків, щоб продовжити такий підхід і у школі. Ukrainian Global School – це мій третій проект і проект, яким дійсно можна пишатися», − зауважила Олена Вишнякова.

Окрім стандартної програми, поглибленого вивчення математики, англійської, програмування і провідних технологій, поза увагою не залишається творчо-креативний розвиток дітей. У Ukrainian Global School передбачено різні напрями додаткових секцій – від танців і міні-футболу до робототехніки та відеоблогінгу.

Участь у відкритті школи взяли заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд, заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, заступник голови КМДА Олександр Спасибко. Перший урок для школярів провів Почесний Президент Ukrainian Global School, колишній Міністр освіти Ізраїлю Шай Пирон.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена