Головна  →  Новини  →  7 вересня 2018

Максим Шкуро привітав колектив ВАТ «Меридіан» із ювілеєм

Максим Шкуро привітав колектив ВАТ «Меридіан» із ювілеєм

Керівник району Максим Шкуро привітав колектив ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова із 65-річним ювілеєм.

«Історія підприємства твориться сьогодні. Перші кроки у галузі високих технологій робляться саме вашим підприємством. Сьогодні безпілотні літальні апарати, які виготовляє «Меридіан» уже патрулюють український кордон. Експорт підприємства до країн Західної Європи забезпечує розвиток не лише підприємства, а й економіки в цілому. Навіть у автомобілях «Мерседес» присутні деталі, які виготовляє підприємство на Відрадному», − зазначив керівник району Максим Шкуро.

Керівник району подякував голові правління ВАТ «Меридіан» В’ячеславу Проценку за співпрацю та організацію роботи Ради директорів Солом’янського району, яку він очолює.

Кращих працівників підприємства відзначили грамотами та подяками Солом’янської адміністрації.

Довідково. Сьогодні ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова − це сучасне багатопрофільне підприємство, яке спеціалізується на розробці та серійному виробництві як електронних приладів різного призначення, так і виготовленні й постачанні механічних вузлів і деталей до країн Західної Європи.

Підприємство виготовляє індукційні плити, телетюнери, дозиметри-радіометри, лічильники електроенергії, безпілотні літальні апарати тощо.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена